Wie ik ben

Zakelijke dienstverlening is ook persoonlijk! Ik kan mijn werk goed doen als de klant zich prettig voelt bij RLS administratie. Daarom op deze pagina iets meer over mijzelf.

Drijfveren

RLS administratie past bij mij. Ik ben servicegericht, praktisch en energiek; en ik houd van duidelijkheid. Het is gewoonweg motiverend om ondernemers te helpen bij de organisatie van hun bedrijf!

Met RLS administratie stimuleer ik mijn klanten om relevante informatie uit hun cijfers te halen en daadwerkelijk te benutten. Het geeft mij enorm veel voldoening, wanneer ondernemers op basis van mijn werk hun bedrijf beter gaan leiden! Of wanneer VvE-bestuurders meer grip krijgen op hun werk.

Blijven ontwikkelen

Zowel in mijn werk als op persoonlijk vlak ben ik gericht op ontwikkeling en samenwerking. Dat betekent ook dat ik geregeld doorvraag, totdat de klant en ik samen ontdekken waar het werkelijk om draait.

In 2011 behaalde ik het diploma Belastingconsulent aansluitend in 2014 het diploma Belastingadviseur. Deze opleidingen geven mij een stevige basis om zowel de particulier als het midden- en kleinbedrijf fiscaal te adviseren. Daarnaast beschik ik onder meer over het hbo-diploma SPD (staatspraktijkdiploma boekhouden). Ik houd mijn vak actief bij. Geregeld volg ik opleidingen.

Thuis

Ik woon en werk vanuit Oss en heb het daar goed naar mijn zin. Ik heb op verschillende plaatsen in Nederland gewoond. Hierdoor voel ik me thuis bij uiteenlopende persoonlijkheden en pik ik snel op hoe anderen het liefst iets aanpakken. Meermalen per week doe ik aan sport, zoals hardlopen, tennis en fitness. En ik ski graag!

Beroepsverenigingen en netwerken